Huib-2
Beste abonnee abonnee,

Update nieuws

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste updates van Joomla en de onderliggende systemen. Laat u niet verrassen door deze updates en zorg ervoor dat al uw systemen up to date zijn. Het gaat om de volgende updates:
PHP van versie 5 naar versie 7.0
Joomla naar versie 3.8.13

PHP

De nieuwste versie van PHP is nu 7.0, De meeste providers schakelen momenteel over naar deze versie die een aantal veiligheids updates heeft. Waardoor het hacken van websites moeilijker is geworden. De huidige versie van Joomla 3.8.13 heeft een aantal problemen met deze versie van PHP. Het is niet Joomla zelf, maar een aantal templates, plugin's, modules en componenten zijn niet of nog niet compatibel met deze versie van PHP. Voor oudere versies van Joomla kan het zelfs leiden tot het niet meer beschikbaar zijn van de website.

Joomla

Joomla heeft de laatste tijd een aantal veiligheids updates gehad.
Bent u er zeker van dat uw site de laatste versie heeft.
Informeer er anders naar bij uw webmaster, die kan u precies vertellen welke versie uw site heeft en welke versie de laatste is.
Sinds onze laatste nieuwsbrief van november vorig jaar over dit onderwerp heeft Joomla alweer 10 veiligheids updates gehad!
De huidige versie van Joomla is 3.8.13, deze versie heeft een Joomla! 4 comptabiliteitslaag waardoor het upgraden naar deze versie eenvoudiger is.
Als uw huidige versie niet aansluit wordt het een langdurige en dus kostbare zaak om uw website naar deze versie over te zetten.
Er zullen dan eerst een aan aantal extra stappen gedaan moeten worden van uw versie naar de versie die aansluit bij de overgang naar versie 4.

Onderhoud

Als uw website door CroonWebdesign is gemaakt en u heeft een onderhoudscontract afgesloten, dan heeft u geen zorgen en is uw site inclusief alle componenten, modules en plugins altijd up to date en loopt u dus geen risico, ook niet op hackers.

Onderhoudscontract

U kunt natuurlijk altijd een onderhoudspakket bij ons afsluiten voor technische updates en backups is dit slechts € 325.00 excl BTW per jaar en bent u altijd verzekerd van een up to date systeem.
Voor andere mogelijkheden zie op onze website OnderhoudContact

Heeft u twijfels neem dan Contact met ons op.

MailPoet