Meest gestelde vragen

Hier onder vind u de meest gestelde vragen met betrekking tot websitebuilding en de werkwijze van CroonWebdesign

Algemeen

Momenteel is versie 3.9.1 de laatste versie van Joomla.

Het up to date houden van uw website is belangrijk.

De laatste versie van WordPress is 5.

Dit is ook de versie met de nieuwe editor Gutenberg

Houd uw site op to date.

Load More

Administratief

Om uw domeinnaam/website te verhuizen van CroonWebdesign naar een andere provider  is het noodzakelijk dat u uw overeenkomst bij CroonWebdesign beëindigt. Nadat u het contract met CroonWebdesign schriftelijk  heeft opgezegd en nadat alle financiële zaken zijn afgehandeld ontvangt u afhankelijk van de domeinextensie een token of autorisatiecode om uw domein te verhuizen.

De opzegging moet minimaal 1 maand voor het aflopen van uw contract bij ons binnen zijn. U geeft een opzegging eenvoudig door via info@croonwebdesign.nl.  Uw nieuwe provider dient de verhuizing daarna verder te initiëren.

Het is altijd mogelijk om uw pakket te upgraden of te downgraden. Bij een upgrade worden de kosten voor het eerdere pakket verrekend in de nieuwe factuur. Bij een downgrade is dit niet het geval. Daarom is het verstandig een downgrade aan te vragen tegen het einde van de contractperiode. Let wel op de opzegtermijn van 2 maanden voor het beëindigen van uw oude contract.

Wanneer u een upgrade of downgrade aanvraagt, beschikt u gemiddeld binnen enkele dagen over de faciliteiten van uw nieuwe hostingpakket.

De minimale contract periodes zijn:

  • domeinregistratie: 12 maanden;
  • webhosting: 12 maanden;

Alle diensten bij CroonWebdesign hebben een opzegtermijn van 2 maanden voor het verstrijken van de contractperiode.

Ja, u hoeft niets te doen. Een dienst wordt automatisch aan het eind van de contractperiode verlengd.

U ontvangt een factuur zodra uw bestelling is verwerkt. Het openstaande bedrag maakt u vervolgens aan ons over op ons bankrekeningnummer NL71ABNA0452119774.

Het is niet mogelijk in termijnen te betalen, voor domeinregistratie en hostingpakketten.
Voor ontwerp, bouw en onderhoudspakketten is dat wel mogelijk. Zie op de website bij tarieven

Technisch

CMS of Content Management System, is het achterliggende gedeelte van uw website en maakt het mogelijk dat uw website op het internet wordt gepubliceerd. Zie verder Artikel “Wat is CMS”

Webhosting

Een website moet op een webserver worden opgeslagen zodat deze voor de hele wereld toegankelijk is. Er zijn diverse hostingpakketten beschikbaar. Afhankelijk van de grootte van de website.

Een domeinnaam is het webadres waarop de website te bezoeken is. U kunt meerdere domeinen aan één website koppelen. Is Hostingpakket.

Load More