• Mobiel : 0640770533| Email: huib@croonwebdesign.nl

Onderhoud van Websites

Voor uw onderhoud van de website zijn een aantal mogelijkheden, al naar gelang uw behoeftes.

Wanneer u een website heeft met een CMS dan kunt u zeer eenvoudig zelf deze website up to date houden. Ziet u toch op tegen het onderhoud en het bijwerken van uw website of heeft u er eenvoudig niet genoeg tijd voor, dan kan CroonWebdesign u helpen.

Wij kunnen namelijk het bijhouden en actualiseren van uw website voor u uitvoeren. Hiervoor bieden wij twee pakketten aan:

1. Standaard onderhoud:

  • 6 updates per jaar (max 2 uur)

2. Extra:

  • 15 updates per jaar (max 5 uur)

Voor beide pakketten geldt dat wij alle niet technische updates op uw site voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan:

  1. Toevoegen, wijzigen en verwijderen van pagina’s;
  2. Toevoegen, verwijderen van afbeeldingen;
  3. Toevoegen, wijzigen en verwijderen van menu items etc.

Wij zullen u na elke update informeren over het resterend aantal updates of het resterend aantal te besteden uren

Indien u meer updates doorgeeft dan het door u afgenomen pakket toestaat, of de updates zijn dermate groot dat wij er meer tijd aan dienen te besteden dan aangegeven in het pakket, dan nemen wij contact met u op. U kunt dan kiezen om (indien u voor het standaard pakket heeft gekozen) te upgraden naar het extra pakket of om een factuur van ons te ontvangen voor de extra bestede uren/uitgevoerde updates. Ook kunt u er dan uiteraard voor kiezen de resterende updates zelf uit te voeren.

Technische updates en backups

Regelmatig worden er veiligheidsupdates uitgebracht voor het CMS waarop uw website is gebaseerd. Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door uw website steeds te voorzien van de laatste veiligheidsupdates, wordt de kans dat uw site gehacked wordt aanmerkelijk kleiner.

Daarnaast is het zeer verstandig om regelmatig een back-up van uw website te maken. Het is bijzonder vervelend als door, bijvoorbeeld een hack poging of het stuk gaan van een server, uw gehele website en alle informatie die daarop stond gepubliceerd verloren gaat.
U kunt er natuurlijk voor kiezen zelf de veiligheidsupdates te installeren en back-up van uw site te maken. Het kan ook gemakkelijker. Wij kunnen dit ook voor u doen, speciaal hiervoor hebben wij namelijk een technisch onderhoudspakket.

 Dit pakket houdt in:

  1. Het installeren van de laatste veiligheidsupdates voor uw website
  2. Een wekelijkse back-up van de database
  3. Een maandelijkse complete back-up van uw website
  4. Een volledige restore van uw website na een eventuele calamiteit

3. Totaal onderhoudspakket.

Onderhoud websites

Een totaal onderhoudspakket bestaat uit het actualiseren van uw website volgens item 1 en het uitvoeren van de technische updates en back-ups volgens item 2.

Heeft u nog vragen of wilt u een onderhoudspakket bestellen, klik hier om contact met ons op te nemen.