• Mobiel : 0640770533| Email: huib@croonwebdesign.nl

SEO

SEO of Search Engine Optimization

Om een goede zoekmachine optimalisatie te verkrijgen zijn een aantal zaken belangrijk. Deze zijn in drie grote onderwerpen te verdelen:

 • Webstructuur, tekst indeling in bv hoofdstukken
 • Linkbuilding, wordt echter steeds minder belangrijk bij Google.
 • Adward campagnes. Dit zijn gekochte advertentie’s bij Google.

Hierna per onderwerp een korte uitleg.

Linkbuilding is het plaatsen van meerdere links naar een website, waardoor zoekmachines zoals Google de website hoger zullen waarderen in de zoekresultaten. De SEO experts zijn het er redelijk over eens: zoekmachine optimalisatie bestaat voor de eerste 50% uit het optimaliseren van: titels, content, mobielvriendelijkheid, laadtijd en een ‘https verbinding’. De andere 50% van je positie in Google wordt bepaald door de kwaliteit van de links naar jouw site toe, de zogenoemde ‘backlinks’. Dit proces van het verzamelen van backlinks wordt ‘linkbuilding‘ genoemd en werkt anno 2017 dus nog steeds. Een doelgroepgerichte strategie helpt je om meer kwalitatieve backlinks te verkrijgen. Linkbuilden kun je voor een gedeelte zelf doen (hieronder staan 10 gratis tips) of overlaten aan een professional!

Zoekmachine optimalisatie

Veel ondernemers verwachten met veel bezoekers een hogere omzet. Relevante bezoekers blijken schaars en moeilijker te bereiken!

Voor het organische gedeelte, ook wel het natuurlijke resultaat genoemd, kunnen wij uw website optimaliseren zodat u daarop hoger scoort op bepaalde zoekopdrachten. Als u twijfelt aan uw terugvindbaarheid kan er een SEO Scan (zoekmachine optimalisatie scan) van uw website worden gemaakt. Hierdoor word in kaart gebracht waar de sterke en zwakke punten zich in uw website bevinden.

Denkt u hierbij aan:

 • Websitestructuur,
 • Indexeerbaarheid,
 • Teksten,
 • Meta informatie,
 • Geoptimaliseerde zoekwoorden,
 • Backlinks,
 • Social Media.

U krijgt een uitgebreide rapportage met alle score’s van bovenstaande punten op uw eigen website. Elke pagina van uw website word uitgebreid geanalyseerd. Dit rapport word in een persoonlijk gesprek met uw account manager uitgelegd en besproken.

Als u uw website op bepaalde zoekwoorden beter wilt laten scoren hebben wij verschillende manieren om dit te realiseren, dit kan met de volgende pakketten:

 • Basis Optimalisatie Eenmalig,
 • Extra Optimalisatie per Kwartaal,
 • Super Optimalisatie Maandelijks.

In overleg met uw account manager zal er een goede afweging gemaakt worden ten behoeve van uw website en wensen voor de keuze van het pakket. Door onze optimalisatie technieken zult u hoger worden getoond bij relevante zoekopdrachten op Google. Hierdoor komen er meer nieuwe unieke bezoekers naar uw website vanuit het organische gedeelte op Google waarbij u geen extra click kosten betaald.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook voor u een nieuwe website verzorgen. Deze zal altijd zoekmachine vriendelijk zijn met een CMS systeem waardoor u de site zelf kunt beheren en aanpassen.

Laat Uw investeringen geen kosten worden, maar daadwerkelijk investeringen die zich ruimschoots terugverdienen!

Linkbuilding

Google bepaalt de populariteit van uw website aan de hand van de Pagerank.

Backlinks CroonWebdesign

De Pagerank word bepaald door het aantal doorlinks naar uw website op andere websites. De waardering varieert per webpagina van 1 tot 10 waarbij geld hoe hoger hoe beter.

Linkbuilding houdt in dat je probeert zoveel mogelijk links naar uw website te krijgen vanaf andere website’s. U ‘build’ dus eigenlijk links naar de website. Er zijn twee redenen waarom u aan linkbuilding moet doen:

 • Het levert u meer bezoekers op die via die links naar uw site komen.
 • Als u veel verwijzingen heeft vanaf andere sites dan is dat weer goed voor uw pageranking en komt u hoger in de zoekmachines te staan.

Let op:

Houdt er bij linkbuilding echter wel rekening mee dat links vanaf sites met gelijkwaardige producten, diensten of informatie veel beter zijn dan links op sites die over heel wat anders gaan.
Zorg er ook voor dat u geen links op malafide spam of linkfarm sites verkrijgt, dit kan een nadelig gevolg voor de ranking hebben.

CroonWebdesign helpt u graag om uw link op relevante websites te plaatsen.

Adwords campagnes

Hier kan uw adwords advertentie staan

Het zal niemand verrassen dat Google al jaren veruit de meest gebruikte zoekmachine is.
In Nederland anno 2011 is het marktaandeel van Google 94%.

Dus wilt u ervoor zorgen dat de klant de website van uw bedrijf goed kan vinden?
Door middel van de gesponsorde links kunt u adverteren op Google en de eerste dag met uw eigen tekst en website op de eerste pagina komen. Hierdoor kunt u direct contact krijgen met potentiële klanten.

De voordelen op een rij:

 • U kunt uw advertenties specifiek targeten op mensen die op zoek zijn naar uw producten of services.
 • U kunt voorkomen dat gebruikers die buiten de doelgroep vallen en waarschijnlijk geen aankopen bij u doen, uw advertenties te zien krijgen.
 • U haalt een optimaal rendement uit uw investering omdat wij meten vanuit welke woorden de klant contact met u opneemt en welke zoekwoorden dus directe leads opleveren.

Veel ondernemers worden dagelijks gebeld met de boodschap gegarandeerd op de hoogste positie te kunnen komen tegen vaak hoge tarieven. CroonWebdesign denkt met u mee om de juiste klanten tegen een normaal tarief met u in contact te brengen.
Wij hebben de meest effectieve manier om direct leads via Google voor u te genereren met een maandbedrag vanaf € 250,- !

Dit is inclusief:

 • De click kosten voor Google,
 • Het onderhouden en aanpassen van de campagne,
 • Rapportages.

Zo heeft u geen verrassingen achteraf en weet u precies waar u financieel aan toe bent! Vraagt u nu via het contactformulier informatie op voor een persoonlijke afspraak met een van onze account managers.

Google Adwards