• Mobiel : 0640770533| Email: huib@croonwebdesign.nl

Website op maat geheel volgens uw wensen

Website opmaat

Heeft u specifieke wensen en eisen ten aanzien van uw website, dan kunnen wij een website op maat voor u maken. De website wordt dan geheel ontworpen en gebouwd op basis van uw wensen en eisen. Tevens wordt alle door u gewenste functionaliteit beschikbaar gemaakt op de website.

Werkwijze voor de website op maat

Website op maatEerst wordt tussen u en CroonWebdesign besproken wat precies uw wensen en eisen zijn ten aanzien van de website. Op basis van deze informatie zal CroonWebdesign aangeven of en in hoeverre deze wensen en eisen kunnen worden gerealiseerd.
Na deze stap geeft u aan of u een offerte van ons wenst te ontvangen. Indien dit het geval is dan sturen wij u een offerte waarin alle gemaakte afspraken (zoals oa opleverdatum) en de prijs staan vermeld.

Wanneer wij deze offerte ondertekend van u terug ontvangen, zullen wij starten met de werkzaamheden. U kunt het proces bijhouden op onze testserver, waarop wij steeds de laatste versie van het ontwerp publiceren. U kunt dan meteen naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden uw eventuele opmerkingen aan ons doorgeven.

Wanneer het ontwerpproces is afgerond en u aangeeft 100 % tevreden te zijn, dan zullen wij de website voor u publiceren op de door u aangegeven webserver.

Wilt u meer informatie over een website op maat, klik hier om contact met ons op te nemen.

WordPress thema’s

Continue ontwikkelen wij templates en thema’s. U krijgt dan de template en copyright voor 1 domein.

Nadat u onze template of het thema op uw website geïnstalleerd heeft, zijn die eenvoudig uit te breiden met diverse extenties/modules en plugins zoals slideshows, nieuwsbrieven, gastenboeken etc. Dit geheel volgens uw eigen keuze.

Mogen wij ook voor u de website maken dan kunt u bij portfolio alvast wat ideeën opdoen qua kleuren en indeling. Wij maken of zoeken dan een template of thema speciaal voor u. Maar u kunt uiteraard hier ook al een keuze maken.

Zit er niet iets bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Nogmaals wij ontwikkelen continue en staan natuurlijk open voor vernieuwende ideeën.

Al onze templates en thema’s zijn geschikt voor de laatste versie van het cms systeem.

U wordt bovendien aangeraden om zo snel mogelijk uw site te upgraden naar de laatste versie. Het kan voorkomen dat de PHP versie van uw provider oudere versies niet meer ondersteund en dan is uw site niet meer benaderbaar.

Responsive design.

Mensen bekijken websites op elk apparaat dat met internet verbonden is. Maar er is zeer veel verschil tussen al die apparaten..

Zo is het formaat (de afmeting) heel verschillend; van heel klein (BlackBerry: 240 pixels), tot heel groot (iMac: 27″). Maar ook is de gehanteerde techniek (besturingsysteem/software) van de apparaten verschillend, en de browser die gebruikt wordt om op het internet te surfen.

Responsive design verzorgt Croonwebdesign voor u, zodat uw website zowel op een 27″ iMac-scherm als een iPad of smartphone goed te zien is!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

Mocht u bij uw website ook een nieuwsbrief willen hebben, dan kunnen wij daar ook voor zorgen.
Wij hebben diverse standaard templates, die naar de wens van de klant aangepast kunnen worden.

De inhoud van de nieuwsbrief zoals tekst, eventuele foto’s en logo’s zijn de verantwoording van de opdrachtgever en moeten aan CroonWebdesign bij aanvang van de opdracht worden verstrekt, evenals een lijst met adressanten. Op de website zal dan de mogelijkheid voor aanmelden op de nieuwsbrief worden gezet.
Alle informatie moet in een afgesproken digitale vorm worden aangeleverd.

De kosten voor het ontwikkelen, onderhouden en versturen van nieuwsbrieven zijn van te voren moeilijk aan te geven.

Eén en ander is afhankelijk van de wensen en eisen die u heeft.
Na een gesprek over uw wensen en eisen kunnen wij u een prijsopgave maken.

Uw website passend op PC, tablet of telefoon.

Om nu uw website op alle gebruikte apparaten, met hun grote verschillen, identiek of met de belangrijkste elementen te tonen, daarvoor is RESPONSIVE DESIGN nodig.
De website schaalt dan automatisch mee met het formaat waarmee gekeken wordt.
Zie de afbeeldingen hieronder.

Responsive design

Al onze nieuwe ontwikkelde templates zijn geschikt voor responsive design.

Headers

Een header is een afbeelding welke vooral gebruikt wordt op websites en nieuwsbrieven. Een header is één van de belangrijkste afbeeldingen van uw website daar hij uw website uitstraling en dus uw (bedrijfs)uitstraling met name bepaalt. Na inventarisatie van uw wensen gaan wij voor u grafisch ontwerpen om tot een mooi resultaat te komen.

Ook kunnen wij een header voor u ontwerpen met een slideshow.

Bedrijfs logo

Een logo bepaalt het gezicht van het bedrijf alsmede de aankleding daarvan. Een logo vindt u overal terug:

  • Op uw website;
  • Op uw briefpapier;
  • Op uw visitekaartje;
  • Op uw advertenties.

Een logo is dus heel erg belangrijk. Het is dus zaak dat u beschikt over een logo die representatief, mooi en doeltreffend is.
Ook hierin kunnen wij een grote rol voor u spelen.

Wij maken logo’s geheel afgestemd op uw bedrijf en uiteraard in goed overleg met u. Ook kijken we naar andere zaken, zoals uw website, uw product, uw al bestaande uitstraling etc. Alles moet in goede harmonie met elkaar zijn, dus ook uw logo.

Wilt u een aanbieding? Gebruik dan ons contactformulier waar u ook onze andere gegevens vindt.