• Mobiel : 0640770533| Email: huib@croonwebdesign.nl

Ondherhoud

Rijwijzer

1024 484 Huib Croon

Het behalen van je rijbewijs is een grote stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV…., dat is toch fantastisch! De grootste voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Wees wijs en haal je rijbewijs bij Rijwijzer, de juiste weg naar jouw vrijheid!

Naar de website

Rosendael 74

1024 486 Huib Croon

Rosendael 74

Stem voor Daadkracht

In Rozendaal doen drie lokale partijen mee aan de verkiezingen. Rosendael’74 is de grootste van deze drie partijen. Rosendael’74 maakt al jarenlang deel uit van de coalitie en is daarmee een stabiele factor in het Rozendaalse bestuur. Daar zijn we trots op. U kunt op ons rekenen als het gaat om een hoge kwaliteit van onze leefomgeving met aandacht voor ontmoeting en vitaliteit.

Wij gaan voor het behoud van onze zelfstandigheid, zodat we zelf invloed houden op de kwaliteit van de voorzieningen voor onze inwoners. Daarnaast streven we er naar om lokale belastingen relatief laag te houden. Dat staat of valt bij gezond financieel beleid. Dat is de basis. Op deze website lichten we onze speerpunten voor de komende raadsperiode toe.

De Kinkelder Rijopleidingen

1024 508 Huib Croon

Onze cursussen

Diverse mogelijkheden
Hoeveel lessen je precies nodig hebt is vooraf moeilijk vast te stellen. Iedereen leert nu eenmaal op zijn of haar tempo. Maar de praktijk wijst uit dat je al na een paar lessen écht aan het rijden bent. Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen, maar ook voor een starterspakket, een spoedopleiding of één van onze speciale actiepakketten.
Benieuwd naar wat het beste bij je past? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

Naar de website

Van Velzen Autorijschool

1024 503 Huib Croon

Van Velzen Autorijschool

Onze rijschool is sinds 1955 een begrip in Arnhem en omstreken.
Van Velzen  is een vader op zoon bedrijf en sinds 2009 is mijn neef Fenno Heijna er bij gekomen.
De laatste 25 jaar hebben wij een slagingspercentage welke boven de 80 % ligt (rijschool gegevens). Dit komt tot stand door onze kennis en enthousiaste,gemotiveerde manier van les geven.

Wapen van Bronkhorst

1024 495 Huib Croon

Het Wapen van Bronkhorst

  • Gerenommeerde keuken
  • á la carte, plateservice en lunch
  • Sfeervol interieur
  • Gezellig groot terras
  • Geschikt voor partijen tot 60 personen
  • Buffetten
  • Seizoensspecialiteiten zoals asperges, wild en stamppotten

Zie ook onze kaart voor ook iets bij de koffie en de borrel. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze speciale seizoen menu’s , zoals asperges in april, wild in oktober en voor de wintermaanden ons bekende stamppotavonden, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.
Wij wensen u smakelijk eten en een prettig verblijf in ons restaurant.

  • 1
  • 2