• Mobiel : 0640770533| Email: huib@croonwebdesign.nl

Wordpress

Rijwijzer

1024 484 Huib Croon

Het behalen van je rijbewijs is een grote stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV…., dat is toch fantastisch! De grootste voordelen zijn ook nog eens dat je veel flexibeler bent én je bent interessanter voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, kortom; genoeg redenen om je rijbewijs te halen. Wees wijs en haal je rijbewijs bij Rijwijzer, de juiste weg naar jouw vrijheid!

Naar de website

De Kinkelder Rijopleidingen

1024 508 Huib Croon

Onze cursussen

Diverse mogelijkheden
Hoeveel lessen je precies nodig hebt is vooraf moeilijk vast te stellen. Iedereen leert nu eenmaal op zijn of haar tempo. Maar de praktijk wijst uit dat je al na een paar lessen écht aan het rijden bent. Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen, maar ook voor een starterspakket, een spoedopleiding of één van onze speciale actiepakketten.
Benieuwd naar wat het beste bij je past? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

Naar de website

Van Velzen Autorijschool

1024 503 Huib Croon

Van Velzen Autorijschool

Onze rijschool is sinds 1955 een begrip in Arnhem en omstreken.
Van Velzen  is een vader op zoon bedrijf en sinds 2009 is mijn neef Fenno Heijna er bij gekomen.
De laatste 25 jaar hebben wij een slagingspercentage welke boven de 80 % ligt (rijschool gegevens). Dit komt tot stand door onze kennis en enthousiaste,gemotiveerde manier van les geven.

Wapen van Bronkhorst

1024 495 Huib Croon

Het Wapen van Bronkhorst

  • Gerenommeerde keuken
  • á la carte, plateservice en lunch
  • Sfeervol interieur
  • Gezellig groot terras
  • Geschikt voor partijen tot 60 personen
  • Buffetten
  • Seizoensspecialiteiten zoals asperges, wild en stamppotten

Zie ook onze kaart voor ook iets bij de koffie en de borrel. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze speciale seizoen menu’s , zoals asperges in april, wild in oktober en voor de wintermaanden ons bekende stamppotavonden, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.
Wij wensen u smakelijk eten en een prettig verblijf in ons restaurant.

Steenroos Rozendaal

1024 502 Huib Croon

Steenroos Rozendaal

OP de steenhoek op Rozendaal worden nu 8 nieuwe huizen gebouwd.

Dit is een energieneutraal nieuwbouwproject genaamd “De Steenroos”. Op de locatie van de voormalige basisschool van dit bijzondere dorp verrijzen 8 stijlvolle en levensloopbestendige woningen, waaronder één vrijstaande woning, vier hoekwoningen en drie tussenwoningen. Bijzonder aan deze woningen is dat ze volledig gas loos worden gebouwd en mede daardoor helemaal klaar zijn voor een duurzame en energiezuinige toekomst.

De huizen zullen als in een hofje worden gebouwd en de tuinen worden afgeschermd door een groene haag. De kavels voor de nieuw te bouwen woningen vormen met de achtergelegen houtwal een bosrijke schakel tussen de omliggende bebouwing. Hoewel de houtwal bescheiden is van omvang, is het effect op de omgeving groot. De volwassen bomen en de aanwezigheid van gevarieerde onder begroeiing vormen een waardevolle habitat voor dieren en insecten. De nieuwe woningen zijn te gast, gaan in harmonie samen met de bestaande omgeving en beschikken daarnaast over een eigen identiteit.

De nieuwbouwwoningen worden gebouwd volgens het laatste bouwbesluit en als extra maatregel zijn de woningen volgens de EPC-berekening energieneutraal gemaakt. Dit betekent dat de woningen zeer goed geïsoleerd zijn, met bijvoorbeeld passieve kozijnen en triple glas. Daarbij is er een lucht/water warmtepomp en een CO2-gestuurd luchtverversingssysteem toegepast. Er wordt veel energie bespaard en u geniet in huis van meer comfort. Daarnaast is de lucht gezonder in huis. Ook komen er zonnepanelen op het dak, milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Al met al een bewuste keuze voor een duurzaam huis en een kleine bijdrage aan een betere, gezondere wereld!

De éénlaags woningen zijn uitgerust met een sedumdak, voor de woningen met opbouw wordt dit als optie aangeboden. Een sedumdak is een dak dat begroeid is met vetplantjes. Deze plantjes zijn makkelijk in het onderhoud, en kunnen zelfs het regenachtige klimaat van Nederland aan. Het aanschaffen van een sedumdak is dan ook een mooie manier om een stukje natuur in huis te halen.

  • 1
  • 2